Uppdaterad:
2010-08-14
kl 12:06
Bilder

Jag heter Mikael Johnson och bor i Karlstad. Familjen utgörs av min fru Kerstin och femåriga dotter Alice samt tre Curlisar (10år, 7år och 1år). Hundarna har vi mest apporterat och spårat med och använder dem också till jakt.
Det har alltid funnits hundar i familjen och i slutet av åttiotalet hade vi en Flat som hette Fia. Hon hade stor vattenpassion skulle nog ha blivit en bra apportör men på den tiden ”jobbade” hon liksom resten av familjen mer än heltid i familjeföretaget (som numer är i annans ägo) och till mer räckte inte tiden då. Numer är det Karlstads universitet som är min huvudsakliga arbetsgivare där det är undervisning och forskning i Företagsekonomi som jag sysslar med.

Jag har kommit att engagera mig rätt mycket i den verksamhet som bedrivs inom SSRKs Värmlandsavdelning där jag, under ungefär en handfull år, sysslat med både styrelsearbete och men även ingått i arbetslaget kring Väse Retrieverjaktprov som brukar avsluta årets provverksamhet i avdelningen. Har nyligen genomgått intruktörsutbildning och ser framemot att börja hålla jaktlydnadskurser också.

Jag är nyfiken till min natur och har därför svårt att säga nej när något kul dyker upp. Därför funderade jag inte många sekunder innan jag tackade ja till det här domaruppdraget. Jag ser framemot att träffa er på FM på Lillerud i augusti.

Mikael Johnson